Deti rastú ako z vody. Doslova  každú sezónu potrebujú o číslo väčšie topánky aj oblečenie. Ako však naložiť s oblečením, z ktorého vám deti vyrástli a len sa vám kopia v úschovných boxoch? Niekoľko spôsobov ako sa detského oblečenia zbaviť a buď na tom zarobiť alebo jednoducho urobiť dobrý skutok, nájdete v tomto článku. Inšpirujte sa tipmi z praxe.

Spojte sa s vedením miestnej školy a navrhnite zorganizovanie finančnej zbierky v prospech školy. Všetci – školáci, učitelia a aj mamičky či oteckovia – môžu priniesť použité detské oblečenie. Zbierku detského šatstva vám pomôžu zorganizovať sociálne siete alebo plagát na vstupných dverách školy. Tak sa aj ostatní rodičia či zamestnanci školy dozvedia o predaji oblečenia, z ktorých vaši školáci či škôlkari už vyrástli.

S vysokou pravdepodobnosťou má väčšina z nás Instagram alebo Facebook. Prípadne inú platformu, na ktorej odhaľujeme to najlepšie z našich bežných životov. A sú to práve sociálne siete, ktoré nám umožňujú byť v kontakte s ľuďmi, ktorí majú podobné záujmy a vkus ako my. Takže aj mamičky, ktoré by možno mali o detské nenosené oblečenie záujem. Predaj detského oblečenia na sociálnych sieťach je nápad za milión. Existuje veľa ľudí, ktorí sa takto svojich vecí „zbavujú“ za zlomok ceny. Detské oblečenie stačí zbaliť a poslať poštou či kuriérom alebo si po veci záujemcovia prídu k vám domov.

Ak máte veľa followerov, môže nastať problém. Sociálne platformy totiž nefungujú ako aukcia, že si poviete o euro viac a automaticky si detské oblečenie nájde svojho majiteľa. Okrem toho sa musíte pripraviť na:

  • zjednávanie ceny. Máte dve možnosti – buď stavíte na fixnú cenu, alebo ste otvorení zjednávaniu.  
  • Ak budete detské oblečenie posielať, neposielajte ich rodičom detí ešte pred prijatím platby za detské oblečenie. Počkajte si na úhradu platby na účet a až potom posielajte.
  • Odoslať zásielku s oblečením novému majiteľovi môžete rôzne. Odporúčame cez kuriéra, alebo aj na dobierku. Tak ochránite najmä seba – ak by si to s kúpou detského oblečenia predsa len rozmysleli.

Second handy sa zameriavajú na jeden typ sortimentu (predávajú úplne všetko) alebo detské veci vyzbierané upcyklujú. Aj na Slovensku je niekoľko „sekáčov“, ktoré detské oblečenie za symbolickú cenu odkúpia.

Záujemcovia o detské oblečenie častokrát v sekáčoch nájdu nové, ešte nikdy nenosené detské oblečenie aj s visačkou. A možno aj značkové veci za zlomok ceny a kúsky, ktoré už nikde inde nenájdu. Ak máte doma nejaké kúsky, ktoré si už vaše deti neoblečú, môžete ich týmto spôsobom posunúť ďalej. Niektoré second handy odvádzajú istú časť z finančného zisku na pomoc ľuďom v hmotnej núdzi. Tým pádom „si urobíte dobrý deň“ hneď dvakrát – pomôžete nejakému inému rodičovi a ešte na tom aj zarobíte.

Online bazár detského oblečenia je trhový priestor na online predaj detského, ako aj iného oblečenia, topánok, hračiek a iných doplnkov. Tento online bazár funguje na slovenskom trhu, aby efektívne prepojil tisícky slovenských kupujúcich s predajcami. Aj vy sa pripojte! Ak zistíte ako jednoducho na online bazári inzerovať, určite sa rozhodnete cez tento online bazár predať aj iné veci, ktoré máte doma.

Dajte detskému oblečeniu možnosť znova zažiariť – pohodlne, priamo z domubez zbytočných poplatkov prostredníctvom online bazáru! Stačí keď detské oblečenie zabalíte do krabice a požiadate dotyčnú obdarovanú maminku, aby za vami poslala kuriéra. Do „detskej darčekovej krabice“ môžete pribaliť aj nepotrebné hračky, hry či topánky.

Ak sa vám naše tipy páčili, nezabudnite navštíviť online bazár kupapredaj.sk, kde nájdete najnovšie inzeráty nielen v oblasti detského oblečenia, ale aj iného oblečenia a doplnkov. Nájdete nás aj na Facebooku, kde nás môžete označiť aj prostredníctvom hashtagov #darujdetskeoblecenie a #zbavsadetskehooblecenia.

Prihlásiť sa

Registrovať

Obnovenie hesla

Zadajte svoje používateľské meno alebo e-mailovú adresu, e-mailom dostanete odkaz na vytvorenie nového hesla.